-

ny blogg !

kommer inte att skriva mer på den hära bloggen, har gjort en ny med vendela och elli. 
www.ourlives.devote.se


Bästavännerna!

Nu e jag med bästavännerna! ;) har hoppat men sen börja det regna, det va sköönt! Sen ska vi ha FF. Typ vid 7, ska äta här oxå (hos Elli) . Tror jag ska göra en ny blogg på devote.se sen. Verkar fett skönt! Vet inte vad jag ska ha för bloggnamn(?). KOMENTERA gärna! Oj, nu fick man FF! ska kanske göra en sak senare, scarry! Kommer kanske bilder senare , vet säger det typ alltid men ska faktiskt göra det när jag kommer hem elr imorn ;) nu ska man vara lite social. puss.

anything

Idag va det ju skola (som vanligt), på slöjden gjorde jag typ en tunika och klippte av ett par jeans till short. kanske kommer bilder sen, vi får väl se ;) nya vpd kommer imorn, ska se den efter jag har varit hos elli. ska ju dit efter skolan, ska bli najjs! vendela ska oxå med :D
på gympan idag gick det bra! körde bra bakåt men inte så bra framåt, på tumblig asso och på trampett så gjorde jag 1,5 skruv (som vanligt) hihi. på trampoling så skruvade vi ;)
PS. ska ha det bäst imorn cheyor! älskar er! ♥

Black Swan

Nu har jag precis sett Black Swan. Den va inge bra... Många har sagt att den e bra men det va den inte. Idag i skolan så pratade nåra med linn o ida, asso dem e fett omogna! Cya!

Yesterday and today

Igår så slutade jag halv 4 :S men sen så åkte jag o bästavännerna till ploppen, sjukt skönt! Vi skulle springa efter men ingen gjorde typ det för det blev försent. Sen så skulle Vendela, daniella o Elli slagga hos mig men Vendela o daniella va trötta så dem orkade typ inte "/ men Elli slaggade iaf här. Najjs ;) vi tittade lite på Big mommas like father like son, jag har ju redan sett den men Elli hade inte, men den e fett kul ;) vi börjar snart så puss.

Skola snart "/

Snart drar man till skolan då "/ men efter så ska jag, Elli, Vendela, Emelie o daniella dra till ploppen. Ska bli sjukt kul! Det som är segt är att jag slutar halv 4 :S

coolish!

fett coolt kolla!
det e en robot som tar beställningar o lämnar maten, haha ;)

Atmosfear/Liseberg

Tjenare!
måste åka Atmosfear på Liseberg när jag ska dit, 20-22 maj. fett kul den verkar vara! läskig oxå!
yeah!

the day ( mest gympan haha )

hade ju gympa från 2-5 idag. gick faktiskt ganska bra, gjorde rondat flickis streck hel på tumbling. på trampetten så körde jag 1,5 skruv och flumade typ mest i slutet med vendela! haha. det va skitvarmt där inne, höll på å dööö! men aa det va den träningen. nästa söndag ska vi fotas, heh ;)
FLUM E KUUUL!

training soon

snart ska jag på träning. känns som om det va skit längesen jag tränade i åkeshov. men nu så, e fett taggad. har precis ätit korv. o nu äter jag en glass .
lyssnar på musik på spotify nu ;)


sometimes it's nice to relax!

har typ chillat hela dan framför tvn. ska typ kanske till elli efter hon har kommit hem efter sin dansuppvisning ;) sitter o drogar lite låtar nu.

Dagens låt


pictures

bilder.
dem två sista blev lite små, hihi ;)

aa.

har bytt skal på mobilen, det e fett skönt (elr gjorde det imorse) . älskar det hära! ♥

Always the two of us

Nu har jag precis kommit hem från Elli ;) hade skitkul. Flummade mke. Vi skulle ju träffa Pontus o Didrik men Pontus va typ "sjuk". Men sen så va han med ida och linn, fett cp ju. Så dem gjorde slut ;( Inställd träning imorn. Får ju Sovmorron då ;) fast ville träna.

Hey sexy boy set me free, don't be so shy, play with me

Tittar på tv nu och har precis duschat efter träningen ;) åt lite pizza när jag kom hem för va så hungrig. Ska snart logga in på datan, tror jag. Sitter i OnePiecen o myser... Använder den typ inte lika ofta, förut använde jag den hela tiden. C Y

You made my day

Sitter här på bussen med Vendela o my, gick inte på flamencon för det e så jävla tråkigt! Kommer komma till gympan "lite" tidigt då men kuul. Messar lite med Maria älsklingen ! <3 orkar inte blogga mer nu så, puss!

sry!

sry för att jag inte har bloggat på några dagar men har haft fullt upp. först så hade jag gympa på tisdag och frå tis till ons sov jag hos vendela och så idag har jag varit hos vendela. äter klubba nu, gooott! fast blev inte så god efter ett tag, heh ;) är hos mamma ikväll för ville det. imorn börjar jag ju kvar över 9, yees! och då ska vi ta med oss fika till SO.

på fredag ska jag o elli ( och kanske vendela vne riktigt ) träffa didrik o pontus och typ på lördag, ska bli naajjs.



Älskar dig bästavän! ♥

Dagen

Idag har jag ju varit hos Elin o Mimmi va där. Vi va ute o så. Vi gick först till Ica sen så träffade vi nåra killar som vi va med och det var en som typ heter Josef och han hade skitroligt garv! Aa, sen gick vi till Ica igen o typ chillade... Sen träffa vi nåra andra killar o va vid Ica (igen) å sen så gick vi runt lite och så tog vi lite bilder o så... <3 Puss o Kram.

Hissar


Sommaren!

Jag hissar sommaren för jag bara älskar sommaren! Det är varmt o skönt. Man kan bada, sola o vara ute jättemycket! Längtar alltid efter sommaren. Och så blir man ju brun ;)


Elin o mimmi ♥

snart ska jag till Elin ju och mimmi ska oxå va där och så ska vi ju köpa glass å så, sagt det redan?
Elin om du läser dethära så mobba mig inte när du ser mig, haha ♥
vetinte när jag ska dit.
hoppas snart ;) kommer typ ta lite bilder med mobilen så kanske lägger upp sen.


shiiiit!

asso ligger på sjukhus o har brutit benet!!! hände hemma..... :'( kommer inte till skolan på måndag men på tisdag... :S


















(skoojja! MAJ, MAJ MÅNE JAG KAN LURA DIG TILL SKÅNE!)

RSS 2.0