-

Din sovställning kan avslöja hur du är som person

Vilken sovtyp är du?

1. Fosterställning.

Fosterställning är den vanligaste sovställningen. Av de 1000 testpersonerna sov hela 41% på det viset, varav mer än dubbelt så många kvinnor som män.

De som kryper upp i fosterställning beskrivs som tuffa på utsidan men känsliga i hjärtat. De kan vara blyga när de först träffa någon, men slappna snabbt av.

2. Som en stock.

15% av testpersonerna sov liggandes på sidan med båda armarna ner utefter sidorna.

Dessa personer beskrivs som lättsamma, sociala människor som gillar att vara en del av gruppen. De har lätt att lita på främlingar men kan vara lättlurade.

3. Längtar positionen.

13 procent av testpersonerna som på sidan med båda armarna ut framför sig.

Det anses tyda på en öppen karaktär, men som samtidigt kan vara misstänksam eller cynisk. Personer som sover på detta vis är långsamma med att bestämma sig, men när de har fattat ett beslut går det inte att ändra det.

4. Soldatpositionen.

Åtta procent av testpersonerna valde att sova liggandes på rygg med båda armarna vis sidorna.

Människor som sover i denna position är i allmänhet lugna och reserverade. De tycker inte om att göra väsen av sig, men ställer höga krav på sig själva och andra.

5. Fritt Fall positionen.

7% av testpersonerna sov på detta sätt, på mage med händerna runt kudden och huvudet vänt åt sidan.

Dessa personer beskrivs som sällskapliga och fräcka, men med en tendens att vara nerviga och sköra. De gillar inte kritik, eller extrema situationer.

6. Sjöstjärnepositionen

5% sover på detta vis. De ligger gärna på rygg med båda armarna upp runt kudden.

Dessa personer har lätt att få många och goda vänner eftersom de alltid är beredda att lyssna till andra, och erbjuda hjälp när det behövs. De tycker i allmänhet inte om att vara i centrum.

KÄLLA: AFTONBLADET


har fan inget att göra...

...asso sitter här o fördröjer tiden...

.

nu har precis julia o vendela gått. vendela kom hit efter brasan. aa, men jag såg teddan och micha där, skit längesen! och så stog man ju i godiskön i en halvtimme ''/ vi gick typ hem direkt efter för hade typ inget att göra.

imorn ska jag till Elin med mimmi. ska bli kuul! ska köpa glass då. förra året dagen efter valborg va jag oxå med elin o mimmi och gjorde precis samma sak så elin ba 'kan inte vi göra nåt och med mimmi på söndag precis som förra året' . o det gick så. 

 


gäster snart

snart kommer gästerna, dem kommer 5. har plattat håret nu. asso vill ha rakt hår igen! saknar verkligen! aja, man får ta de valen man väljer. tyvärr så gjorde jag fel.
har typ inget att göra nu. får väl ta o sitta framför datan...


23:e bilden

En bild från i somras:



Loveu! ♥

22:a bilden

En bild på en tid du saknar:


21:a bilden

en person som alltid ställer upp för dig:



älskar dig älskade älskling! ♥

Valborg

idag är det valborg.
haha nu e det iaf valborg, va ju helt konstif förra veckan :| men nu så!
ska platta håret idag o sen ha toffs. igår så skrapade jag typ överläppen så den ser knäpp ut, så får försöka täcka det sen. kul när det e valborg -.- man får göra det bästa av det... kommer typ träffa didrik i riddersvik o mååånga andra!
nu lyssnar jag på Price Tag, typ drogar låten...




28/4

idag efter skolan så gick jag o elli till gulsippan för att träffa didrik och pontus. sen gick vi hem till elli o hoppade typ o så.. sen skulle dem gå ganska tidigt för pontus skulle till landet o så. elli o pontus e ju tsm.
sen stannade jag o elli kvar lite o sen gick vi hem till mig och åt mat och så hoppade vi. vi gjorde när man hoppar på rumpan och sen salto och först när jag skulle göra på elli så fick jag värsta skärsåret i fingret. sen när elli gjorde på mig då gjorde jag typ streck hel skruv bakåt. men sen efter ett tag så typ skrapade jag överläppen så har värsta skrapsåret där :'( men det va kul innan det.
fick ett påskägg oxå av bästa mamma för hon fick det av sitt jobb och då fick jag det! Tack!




frilufsdag :S

idag har vi haft frilufsdag, fett segt! :S hatar frilufsdagar! vi vandrade typ 2mil ! skit jobbigt! och på vägen dit så gick våran klass värsta omvägen... ''/ vi hade martin som ''ledare'' och han kunde ingenting så han fick kolla på GPS:en på sin mobil. haha. aja, sen när vi kom fram så åt vi, tidigt ju. vi åt lunch typ 9-10 haha ;) sen så skulle alla göra nån grej där man sköt ut bollen, typ nästan som brännboll fast man sköt elr kastade bollen. våran klass kom typ oavgjort med A.
sen efter vi hade gått hem å så, så gick jag o vendela till my och då va lovisa där så aa. sen hade vi ju gympa... aa, ni kanske fattar hur min dag har varit. '




Shopping i Tumba

slänger in ett inlägg om igår för har inte hunnit blogga...
men iaf jag, vendela o jennifer va i Tumba centrum igår... jag köpte e bikini och ett par nylon strumpor.




och ett par nylonstrumpor ju.

aa, efter det så åkte vi hem till bisse, vi åt o studsade och åt skiiit god efterrätt! det va vaniljglass med varma hallon. bara äälskar det!



gympa, plugg o lite hopp!

nu har jag precis duschat efter träningen, innan så va vendela här. Vi pluggade till SO provet/förhöret imorn. och sen så hoppade vi lite. haha det va fett skönt att hoppa i OnePiecen! Nu ska jag kolla lite på tv och kanske blogga mera sen.
igår frågade vendela om jag ville följa med henne och hennes familj till Turkiet å jag ba JAAA! mamma ska bara prata lite med pappa o så, men jag HOPPAS HOPPAS HOPPAS!!! Älskar dig vendela! <3 isåfall är det 17augusti - 24augusti. då får vi ta ledigt från skolan! jippi! ska ju kanske till Turkiet med pappa, så då får jag åka dit två ggr på sommarlovet :P

på fredag ska jag o elli va med Didrik o Pontus, elli e ju tsm med pontus.

Puss o Kram!

sooolat!

nu har man solat på altanen, fett skönt det e ! e ju fan som sommar! skönt att man e ledig på en måndag! imorn börjar man ju, men börjar 9.20. messar med en kille...
bloggar lite kort.


hatar rubriker!

idag har jag varit med Elli! skit najs! innan jag kom till henne så hittade jag inte min mobil, fick typ panik. letade typ i 20 min. sen hittade mamma den i fåtöljen, linnéa hade typ lagt den där... men aja, vi hoppade typ skit mke. sen så gick vi ut en stund och såg didrik, pontus o lovisa...
aa, sen har jag ätit o hoppat lie o så och nu lyssnar jag på musik ( as usual ).
tänkte typ lägga ut en video men det funkar inte med den här dumma cp datan.
- vårda språket Jossan!
- oj förlåt!

vilket liv man har.

Puss!


Besto Elli!

Snart ska jag till min lilla sötnos Elli! <33333 har typ inget att skriva. Ni får ett bättre inlägg efter dagen...;)

Glas Påsk!

Glad Påsk allihopa!! jag fick ju en jeansjacka i påskpresent och ett påskägg, vad fick ni?
nu ska jag kolla lite på cucirca.com . CYA later!


20:e bilden

En bild på dina närmaste:




19:e bilden

En person som är snygg:


snurrig elr snurrig xD

asso e man snurrig elr snurrig ??
trodde det va valborg idag, haha xd man skriver lixom ett typ helt inlägg o tror att det e valborg idag, ni måste tro att jag e skiit snurrig! men ni hade ju rätt oxå...

puss.

studsmatta och lite talang

har precis kommit in från studsmattan, mina tår är isbitar! jag skojar inte!
tittade lite på talang innan det. men det va typ ingen bra. nu lyssnar jag på spotify.
Vet inte vad jag ska göra imorn, nån som vill göra nåt? imorn är det ju valborg och då kommer julia o dom, ska bli kul. ska ner till ridersviks. alla går typ dit. kommer ju träffa typ alla.

skulle lägga upp en låt men det gick inte ;( http://www.youtube.com/watch?v=7uc5VqzlbPA heh.


v-by

idag har jag varit i v-by med mamma o linnéa för jag fick välja ut en påskpresent och så skulle vi göra lite annat o så. Jag valde e jeansjacka från JC. och så köpte jag två par skor.









hittade ingen bra bild på jackan, och det gick inte att spara från hemsidan.
ÄR HUNGRIG SOM FAN! intressant, i know!


Bästa dagarna med dom bästa!

Igår så var jag, Vendela, My o iza hos emma. Det va fett nice! På kvällen så åkte vi å köpte godis och hyrde en film. Vi såg typ aldrig klart på filmen, vet ej vf. Men vi köpte typ 2kg godis haha. Innan det så va vi i parken o hade "lite" kul. Underdrift. Kanske kommer lite bilder sen. Vi la oss typ vid 1 men skulle ju upp ganska tidigt oxå. Och idag så har jag varit hemma o solat lite o så, jätteskönt! Hoppas man fick iaf lite färg. (; DET E FETT SKÖNT MED PÅSKLOV! Puss.

Jersey Shore

Tittar på Jersey Shore nu. Haha kuul. Kanske ska till Emma imorn med My o Vendela. Hoppas! Får se hur det blir. Det ska typ komma nåra så men jag får försöka övertala mamma. Vill verkligen för det va så himla kul förra gången! Idag va ju jag och Veronica i kista o tittade på Water for Elephants, den va as bra! Men sorglig ibland ;( Puss.

Vårbilder

Nu kommer lite vårbilder...







kanske inte en vårbild men aja.

blev dett nöjd med den första.


Studsmatta

Snart e studsmattan uppe... det är ju fett nice att det typ ska bli fint väder hela veckan så e nog ute ganska mycket och så kanske det kommer lite bilder senare... PoK

Remember Me + Sex and the City 2

Nu tittar jag på Sex and the City 2 o innan det så tittade jag på Remember Me. Imorn så ska jag o Veronica typ åka till Kista o kolla på Water for Elephants. Ska bli nice. Har ju sovit över hos My inatt med Iza oxå. Skit kul! Måste göras om! Jag tävlade ju oxå igår, vi fick guld i tumbling och kom 2:a i hela tävlingen, e nöjd. Jag, Iza, My och Mathilda stannade kvar och tittade på vårt andra lag. Dem vann deras tävling o fick slutpoäng på 47,30 och vi fick 48,50, men vi mötte svårare lag satt... Nu är det bara att tagga till RM3. E ju ganska långt kvar, det är 3-5 juni. Puss.

.

Ska bli bättre på att lägga ut bilder men bloggar på mobilen nu så då går det typ inte såå...

Helgen

I fredags så gick jag först hem sen hem till bästo Elli! Vi satte typ upp deras studsmatta först (gick ju skitbra!) haha dem va fett tunga, asso stolparna! Sen hjälpte hennes pappa oss då gick det lite bättre. Sen så satte vi pådfjädrarna o skyddet. Sen hoppade vi typ till halv 8. å sen så va vi inne och tittade på tv. Sen på morgonen vaknade vi typ 9 och åt frukost och sen ut o hoppa igen! Sen åkte vi till mig och åt lunch o sen tbx till Elli o hoppade haha men sen så mådde Elli illa så vi gick in och sen mådde hon typ skitilla så jag gick hem o sen åkte vi till farmor och farfar och fick bullar o jordgubbar (; sen åkte vi till Hässelby golf typ och så spelade pappa o philip lite sen så åkte vi o handla och sen HEM! har typ tjockat i mig godis nu. C Y

Tävling! :)

Imorn ska jag tävla! Jeeey! E fett taggad! Vendela e sjuk så hon kommer inte så jag får ta hennes plats i friståendet... Tror det kommer bli bra för att jag har kört lite på hennes plats förut. Har typ lagt fram allt jag ska ha med mig (; VI SKA VINNA CHEYOR! Tävlingen börjar typ kvart över 1 men vi ska samlas 11 för vi har förträning 12. Puss.

15/4

nyss har jag sett det nya Vampire Diaries avsnittet S02 E18. sjuuukt bra va ju fan bättre än det förra! (:
aja idag ska jag slagga hos söötnosen Elli. älskar dig mest!♥ det va ju fett längesen vi va me varann... -.- men nu så! ska typ oxå se en skräckis och så blir de nog grillat till midda'.

nu får du faktiskt...

ta o bli frisk lilla vendela.... hoppas du kmr imorn för då får vi ju påskgodis!!!! krya sweetie! <3

133:e inlägget

haha det här e det 133:e inlägget... :)

träning inför tävling (:

idag slutade jag 4... men jag fick gå en halvtimme tidigare för att jag skulle ju på träning o så, för vi har ju tävling på söndag!!! :) hoppas det går bra! nu tar man bara det chill o taggar jävligt mkt inför tävlingen xd e faktiskt taaggad som fan. just nu ska jag typ va me på alla varv men det ska typ vara så att vi ska låta nåra andra oxå köra för att det e en ganska lätt tävling o så, så kanske inte kör alla varv...
Snart blire påååååsklov!!!!! fett me nice! ska typ vara med kompisar då... vi ska oxå få påskgodis imorn i skolan! yeah gotti!

no gruppprov imorn jävligt otaggad

aha, då e det no prov imorn... skiiit otaggad ''/ man behövde läsa 3 kapitel :S orkade bara läsa två så läste sammanfattningen på det sista... mm. nu får man väl ta å göra nåt.

Never let my hand

I love you. You would only know what you mean to me sweetie. We have known each other for a long time and you have always been there for me no matter what has happened. When we arewith each other so you will heat me. I think about you every second because you are the world's best friend! Life is meaningless without you. Everything changed when we met. I will never let go of your hand and I hope you never let me because if you were todo it life would be meaningless. It is you who keeps me on this earth. I really wish I was as good a friend you are against me.
Just so you know it means everything.

Plugg o tv

Nu har jag precis pluggat till no:n och nu tittar jag på tv... Tog hem Vendelas no bok oxå för hon e sjuk o så... nu ska jag gå... puss!

Money, Money, Money

Haha ikväll så strök jag pappas tröjor och jag fick 10kr för varje tröja och han hade 15st så jag fick 150kr! (; så går det om man e snäll! haha xd men imorn har jag sovmorgon fett nice! 9.20. kort dag imorn...

skööönt!

haha vi fick sluta kvart i 3, men vi skulle ha slutat halv 4. fett sköönt! ligger o segar i soffan...
imorn ska jag hem till lilla underbara my... vi ska typ göra lite grejer på studsmattan, det e feett kul! (;
har inge mer att skriva soooo bye bye! <3

Gossip girl

Nu tittar jag på Gossip girl...<3 xoxo

helgen

nu ska jag berätta lite om min helg...
i fredags så slutade vi 14.45 sen gick elli o vendela hem till mig en stund och sen efter ett litet tag så kom daniella och hämta oss så då åkte vi till hennes dans på balettakademin. vi ropade lite i megafonen oxå... hennes lärare va ju fett coolish! aja iaf det va en timme sen så åkte vi hem till vendela o laga tacos, blev gött! sen så gick vi ut o hoppa ett tag. sen så va det en man som gick lite fram å tbx utanför vendelas hus o vid gatan o så och sen så körde han i en bil och då körde han och så stannade han precis utanför vendelas hus ''/ och sen körde vidare och sen kom han tbx och så stannade ha igen och körde vidare och då gick vi in för vi frös o tyckte det va lite läskigt... sen så kom han igen och då gick han ur bilen och in på vendelas infart, o vi kutar upp till toan och låser dörren och så. alla va skiiträdda. så vi tog typ pincetter som vapen och daniella gick ner o låste ytterdörren för den va ÖPPEN! och sen så tittar vi ut genom fönstret ett tag och sen så kommer ellis mamma för hon va i närheten. och sen efter ett tag så ringer vendela hennes pappa och då säger han att en av hans jobbarkompisar skulle komma över den kvällen och lämna en jacka så det va bara han, haha xd men aja sen så tittar vi lite på tv o så tar vi lite bilder sen så... och så va vi uppe på hennes rum och gjorde en sak. det va den dan. och idag så hade jag o vendela gympa kl 9 så behövde gå upp kvart i 8... segt. sen så stannade vi kvar o tittade på ellis träning.. kul. och sen ikväll har jag tittat på det nya avsnittet av VPD!!!!! sjuuukt braa asso ! tips! (;

ny header

som sagt har ny header nu (; slink gärna in med en komentar :P

Oväntad sovmorgon (;

Yeah! Har sovmorgon... till 9.05. Vi skulle ha börjat 8 men vår no lärare hinner inte till lektionen så vi får sovmorgon. fett nice! (; idag ska jag sova hos Vendela ska bli nice. Sen så ska Elli och daniella titta på min o vendelasträning o sen kollar vi andra på Ellis träning ;P

nnnnnnneeeeejjj

åååååååh, det va imorn den kom uut! baajs! jag som hade taggat. aja nu får man väl hitta på nå annat att göra ;(

nuuu,

nuu så ska jag titta på ... ni vet säkert, om inte så får ni ta o läsa lite längre ner i bloggen... (:

18:e bilden

En bild på din fritid:


17:e bilden

En ovanlig bild:



sv igen, haha vi får alltid typ datorer på svenskan...

sitter här igen och har svenska. lånar ju alltid datorer på svenskan (; 
slutar 4 idag, seegt. så har man gympa direkt efter. fast får sluta typ en halvtimme tidigare, jiihoo! nu kommer en bild...


 


Hemmagjorda (;

Snart blir det hemmagjorda hamburgare (;

Haha mitt toapapper :P

Natten faller
Jag faller
Ta mig till fånga
Fängsla mig
Och i gryningen
Släpper du mig fri igen.
Kan inte andas
Helt plötsligt
Kan inte tänka
Förälskad
I dig.
Haha det stog på mitt toapapper...;)

1000kr rikare!

haha nu e jag 1000kr rikare. för har sålt min nintendo DS spelar aldrig såå... :P  :thumbup:

gott o blandat

idag skulle jag ha åkt till v-by med underbaraste Elli för hon skulle typ köpa en present till sin mamma, haha hon glömde typ bort det och så men det blev ju ej så för mina pengar o så e hos mamma och så... men aja.
imorn så kommer det nya avsnittet av Vampire Diaries ut! längtar! S02 E17. nu lyssnar jag på:

 


nu börjar jag!!

jah nu börjar jag såå...


yeeeeees!

yeees! äntligen! hr tagit bort mixpoden nu!!!! och så har jag tagit bort lite annat t.ex. snön...


försöker ta bort mixpoden!!!!!!

nu försöker jag ta bort mixpoden men vet ej hur man gör! nån som vet? snälla hjälp mig, den e as jobbig! ååååååh...
nu ska man väl försöka ännu mer.


har precis haft svenska...

Nu har jag precis haft svenska, fick typ kopiera 10000000ggr för det blev inte som jag ville...
nu mååååste jag gå. för min lärare vill ha tbx datan...


The Hills

Nu blire The Hills på MTV. ska typ äta vid 1. I know jätteintressant. Men aja... Ikvääll äre ju söndag. Elr det e ju det hela dan. Men kommer typ göra nåt då...

Gympa+lite om uppvisningen

Vaknade typ 9 idag. Igår va jag ju på uppvisning... Det gick ganska bra... (; fast glömde ett färgglatt linne så fick ha mitt bg linne. Kl 2 ska jag på gympa i Åkeshov. Ska bli kul (;

Nu börjar det!

Nu börjar uppvisningen! Tidsinställt inlägg. Cya <3

Snart så...

Snart ska jag på våruppvisning... Den börjar kl. 2. Hoppas det går bra (;

goood night!

Godnatt allihopa! har vår uppvisning imorn, ska bli nice! <3


försöker men lyckas inte... :S

nu försöker jag att göra en header på pixlr.com men det funkar ej så bra, har kommit en bit men sen så fastnar man... snart blire mat... lax o potatis (:


ska äta nu...

ska äta nu cya later!


fixat!

Nu har jag fixat lite på en hemsida....


pixlr.com

när jag kommer hem ska jag göra en ny header på pixlr.com .
har snart håltimme i 2 och en halv timme. ska typ gå hem till danierlla då... (:


sv-saga ''/

nu har jag svenska, skriver en saga. den e typ dålig... elr den e dålig... orkar inte skriva en saga. vill lyssna på musik nu! <3


RSS 2.0